Το φοντύ με τυρί, είναι από τις πιο διασκεδαστικές-νόστιμες-ξεχωριστές συνταγές, αφού συμμετέχει όλη η παρέα!
Όταν και αυτή η παρέα είναι και η καλύτερη που μπορεί να είναι, τότε τι να πεις !
Απλά δεν θες να σταματήσεις, δεν θες να σηκωθείς, δεν θες να φύγεις και...δεν θες να τελειώσει ποτέ !
Γι' αυτό τι κάνεις ! Ετοιμάζεσαι και προετοιμάζεσαι για το "επόμενο" που θα το κάνεις εσύ !
Επίσης όταν με το καλό "ελευθερωθεί" και η δικηγορίνα μας, τότε θα ανυπομονώ να δω πως προσαρμόσουμε όλα τα πλάνα μας, σχέδια μας, στα νέα δεδομένα !! Άντε με το καλό !
Η παραδοσιακή συνταγή για φοντύ τυριού, μας έρχεται κατευθείαν από τις χιονισμένες Άλπεις, πριν από "μερικά" χρόνια !!
Η πρωτοτυπία αυτού του φαγητού έγκειται στο ότι ψήνεται αργά-αργά από τους ίδιους τους παρευρισκόμενους, οι οποίοι βουτούν τις μπουκιές κρέατος (κοτοπουλάκι και λουκάνικα σαν χθες είναι ιδανικά) ή ψωμιού μέσα στο ίδιο σκεύος και έτσι δημιουργείται μια ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα στο τραπέζι.
Είναι εύκολο και γρήγορο στην ετοιμασία, το μόνο που ετοιμάζετε είναι το φοντύ, δηλαδή το ζουμί μέσα στο οποίο θα ψήνετε μπουκιά μπουκιά το κρέας ή το ψωμί !
Άντε και στην επόμενη !
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου