Δευτέρα, 21 Μαρτίου 2016

Περήφανος που είμαι πρόσκοπος

Ο πρόσκοπος Έθνους, είναι η ύψιστη διάκριση που μπορεί ενας ανήλικας πρόσκοπος να πετύχει, μέσα απο διάφορες δραστηριότητες που συμμετέχει. Είναι πολύ τυχεροί αυτοί που καταφέρνουν να εκπληρώσουν όλες τις υποχρεώσεις γιατί δεν έχουν όλοι, πάντα, την ανάλογη ευκαιρία.
Όταν κάποιοι απο αυτούς, είναι και "παιδιά" σου, όλα αυτά τα χρόνια, αισθάνεσαι το ίδιο τυχερός και περήφανος !

Προχθές, που ήταν και η πρώτη ημέρα της άνοιξης, όλοι η παρέα των προσκόπων αισθανόταν πολύ περήφανη, γιατί πάλι μετά απο μερικά χρόνια, έγινε η απονομή απο τον Πρώτο πολίτη της χώρας, όπως παραδοσιακά γινόταν για πολλά χρόνια στο παρελθόν. Βγάζοντας στην άκρη ότι πολιτικά μηνύματα και να υπήρξαν, κρατάμε μόνο το γεγονός ότι τα ΜΜΕ της χώρας αναμετέδιδαν το μήνυμα του Προέδρου της Δημοκρατίας, προς τους φίλους προσκόπους, στην τελετή ονομασίας Προσκόπων Έθνους, με τίτλους εντυπωσιακούς που τιμούν καθεμιά και καθένα από εμάς.

Έθνος : Παυλόπουλος πρός Προσκόπους : Δείχτε τον δρόμο της ανθρωπιάς. 
in.gr : «Βοηθείστε τον συνάνθρωπο»
Κάλεσμα Παυλόπουλου στους Προσκόπους για πρωτοβουλίες υπέρ προσφύγων
Πρώτο Θέμα : Παυλόπουλος σε προσκόπους: Δείξτε με το παράδειγμά σας τον δρόμο της ανθρωπιάς

Στην συνέχεια όπως καταλαβαίνεται, επικράτησε μια τρέλα αναδημοσιεύσεων σε όλο τον ηλεκτρονικό τύπο, μπλογκ, μέσα κοινωνικής δικτύωσης (καθημερινή, gazzeta, newsbeast, Facebook) κλπ κλπ.
Ελπίζουμε, όλα αυτά που κάνουμε, παντού στο μεγάλο μας χωριό, απο το νοτιότερο μέρος μέχρι το βορειότερο και απο το ανατολικότερο στο δυτικότερο, να αναγνωριστούν απ'όλους τους κατοίκους του χωριού μας.

#Μαζί_Μπορούμε_Καλύτερα
Δημοσίευση σχολίου