Τετάρτη, 17 Ιουνίου 2009

....TΟΥΣ ΦΑΓΑΜΕ !!!!!!!!!!!!!!!!


Μετά απο ένα special τελικό, χθές 16/6/2009 η ομαδάρα μας c-class έχασε 5-4, αλλά για εμένα και τα άλλα παιδιά...ΤΟΥΣ ΦΑΓΑΜΕ !!!!!!!!!!!

Κερδίσαμε και εμείς κύπελο και μετάλια και για εμάς ήταν το χρυσό !
Βγήκαμε δεύτεροι σε σύνολο ομάδων 48...με τα τόσα προβλήματα στους τραυματισμούς, αλλά και το μέσο όρο ηλικίας γύρω στα 30... τα παιδιά εχθές είχαν μέσο όρο ηλικίας 20....

Προηγηθήκαμε δύο φορές, αλλά τα σκασμένα το γυρίσανε και τις δύο φορές !

Ό φίλος μου ο Γιάννης έφαγε πολύ ξύλο πάλι εχθές ! Έσκισε όμως ! Απλά όποτε έπερνε την μπάλα τον τρέμανε !
Ο "αρτηριοσκληρωτικός" Άλκης ήταν πολύ καλός στην άμυνα και έβαλε και ενα γκόλ.
Ο θανάσης ήταν όλα τα λεφτά, με την καράφλα του να οργώνει όλο το γήπεδο !!!
Ο Θοδωρής παρόλου που ήταν χτυπημένος έβαλε 3 γκόλ και ζωγράφισε πάλι στο γήπεδο !!!
Για τον αρχηγό τη να πώ ! Ήταν η ψυχή της ομάδας και έριξε όπως και εγώ αρκετό τρέξιμο. Το ευχαριστηθήκαμε αλλά αφίσαμε τους υπόλοιπους να παίξουν περισσότερο γιατί είμαστε ανώτερα όντα :-) και όχι γιατί τα παίξαμε !!! ΧΙΧΙΧΙ

ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΧΤΥΠΗΣΑΜΕ ! Το είχα τρελό άγχος, γιατί τώρα σε λίγο, φεύγω να βρώ την μεγαλύτερη παρέα που υπάρχει και δεν ήθελα με την καμία να κουτσαίνω !!! Ευχαριστώ και το πιπίνι για την εμφάνιση, που με έχει κάνει και νιώθω σαν BARCΑ ολέ !!!

Μετά τις φωτογραφίες κάναμε και την ανάλογη συζήτηση/ανάλυση του αγώνα, με την συνοδεία special γυναικών αλλά και με μπύρες..

Δώσαμε ραντεβού την επόμενη εβδομάδα για ένα τελευταίο φιλικό και χαλάρωση..και βεβαίως βεβαίως έξοδο με όλα τα παιδιά, πρός τον Γιάννη ή όπου αλλού καταλήξουμε ;-)
Δημοσίευση σχολίου