Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου 2016

1978 μέτρα
Καλημέρα όλη μέρα και καλή Παρασκευή.

Και ναι, ήρθε η ώρα της Όσσας.
Λέμε της Όσσα, γιατί τον Κίσαβο γενικά τον είχαμε ξαναδεί απο κοντά το 2009. Βέβαια μείναμε σε πιο χαμηλά επίπεδα, αλλά είχαμε καταφέρει να εντοπίσουμε αρκετά ωραία χαρακτηριστικά.

Φέτος ήταν η σειρά της κορυφής της Όσσας με νεα σύνθεση της ομάδας.
Ξεκινώντας με την καλύτερη παρέα και με τις καλύτερες συνθήκες η επιτυχία της δράσης ήταν αναπόφευκτη.
Όπως και έγινε, αφού ΟΛΟΙ οι στόχοι επιτεύχθηκαν !

Η ήρεμη αυτή δύναμη της Όσσας, ήταν ότι καλύτερο για να συντηρηθούμε εμείς οι λίγο πιο παλιοί -) και ότι τελειώτερο για τους newbie που ήταν και αρκετοί. Για εμας τους λίγο πιο παλιούς ήταν ζέσταμα για τον καλοκαιρινό μας στόχο, που βλέπετε στο βάθος, απέναντι απο το υψομετρικό της Όσσας.

Εσύ που ξέρεις απο βουνά, καταλαβαίνεις τι θέλει να πεί ο ποιητής. Εσύ που δεν τα πιάνεις τόσο εύκολα, είναι απλό. Για σκέψου ποια βουνά "τσακωνόντουσαν" ;-)

Όλα ξεκίνησαν απο το χωριό Σπηλιά, στο οποίο φτάσαμε πρωί πρωί.  Η άνοδος για το καταφύγιο ήταν λίγο ανηφορική, αλλά η παρέα βοήθησε και έγινε σε πολύ καλό ρυθμό. Επίσης η χλωρίδα και η πανίδα, σε έκανε και χάζευες, με αποτέλεσμα να ξεχνιόσουν και να περνάνε σχετικά γρήγορα τα λίγα χιλιόμετρα για το καταφύγιο.


Το πρόγραμμα το βράδυ έλεγε ξεκούραση στις 4ων εποχών καινούργιες σκηνές. Την επομένη και με τόσο καθαρό ουρανό, υποφερτό κρύο και σύμμαχο τον χειμωνιάτικο ήλιο, η κορυφή ήρθε στην ώρα της, πολύ γρηγορότερα απο το αναμενόμενο. Η χαρά για όλους, αλλά κυρίως τους newbie ήταν τεράστια και ζωγραφισμένη στο πρόσωπό τους !!!!

Κάπως έτσι δώσαμε ραντεβού σε μερικούς μήνες μπροστά, για εκεί στο βάθος όπως βλέπεις στην ακόλουθη φωτό ;-)


Για τα Αμπελάκια και την μεγάλη τους ιστορική σημασία κατά την περίοδο της Τουρκοκρατίας, ίσως σου πούμε κάποια άλλη στιγμή μερικά πραγματάκια. Στην συγκεκριμένη φάση και έτσι μόνο για να μαθαίνουν οι νέοι της παρέας, αλλά και να θυμούνται οι παλιοί, ρίξε μια ματιά στα επαγγέλματα των αντρών μόνο, στους εκλογικούς καταλόγους, της τότε εποχής....

Τώρα για εσάς που προσπαθήσατε να χαλάσετε το κλήμα και την παρέα, να είσαστε σίγουροι ότι ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ  Τ Ι Π Ο Τ Α. Τα αντίθετα αποτελέσματα πετύχατε και αυτό είναι που σας πονάει και θα σας πονέσει ακόμα περισσότερο σε λίγο καιρό. Άντε γεία..... @@@@@...δια....

Άντε καλό ΠΣΚ σιγά σιγά και τα λέμε next week.
Δημοσίευση σχολίου