Τετάρτη, 6 Απριλίου 2016

Δίκη της Δευτέρας

Καλησπέρα πέρα για πέρα.
Λόγω της σημερινής επετείου των πρώτων σύγχρονων Ολυμπιακών αγώνων, θα πιάσουμε κάτι αθλητικό.

Δεν σου έχω πεί ποτέ, για τον φίλο Κυριάκο, που εδώ και πολλά χρόνια μέσω της "Δίκης της Δευτέρας", όπως τον ξέρουμε εμείς οι λίγο πιο παλιοί, κάνει τον αγώνα του, μήπως και "καθαρίσει" λίγο ο Αθλητισμός και κυρίως η μπάλα.
Τα τελευταία χρόνια, εκτός απο την τηλεόραση, τον ακούμε στο ραδιόφωνο, αλλά και τον διαβάζουμε και απο το ανάλογο πολύ καλό blog του dikisports.

Απο τότε που τον παρακολουθούμε έστω λίγο και εννοείται όχι φανατικά ή με παρωπίδες, μπορούμε να σου βεβαιώσουμε, ότι τα λέει και περιγράφει πολύ απλά τα πράγματα, αναφέρει μόνο αλήθειες και δεν είναι καθόλου υπερβολικός. Βασίζεται 100% στους νόμους, είναι 100% τυπικός με τους κανονισμούς και το μόνο που κάνει, είναι με μεγάλη προσοχή να παρουσιάζει στον απλό κόσμο, τα γεγονότα. Μιλάει απλά Ελληνικά και οποιοσδήποτε να τον παρακολουθήσει, μπορεί πολύ εύκολα να τον καταλάβει, χωρίς να έχει γνώσεις πάνω στους νόμους ή κανονισμούς. Μια ακόμα μαγκιά που κάνει, είναι ότι καλεί στο στούντιο ή στο τηλέφωνο και την αντίθετη πλευρά, μήπως και βγάλει άκρη.

Δυστυχώς παρόλο που αποκαλύπτει πολύ σημαντικές πληροφορίες για πολλά, δεν έχει γίνει ακόμα τίποτα συνταρακτικό, απο τους αρμόδιους.....
Ευελπιστούμε στο μέλλον να γίνει κάτι, μήπως και αυτό το ρημάδι το ποδόσφαιρο, πάει μπροστά και "καθαρίσει"......
Όσον αφορά το grexit του ποδοσφαίρου......ρε που φτάσαμε....καταντήσαμε να συζητάμε.... ίσως και να πρέπει να γίνει για κανα 2-3 χρόνια, μήπως, λέω μήπως και καθαρίσει απο τα μεγάλα βρώμικα κεφάλια.....μέχρι και την βάση.....τους κακούς οπαδούς.....κουκουλοφόρους....κλπ κλπ.....μακάρι..... :-(
Είδες στην Αγγλία τι έγινε μετά απο παρόμοια κατάσταση, πριν χρόνια.
Ίσως.....μακάρι να γίνει κάτι παρόμοιο και εδώ....

Κυριάκο σου ευχόμαστε όλοι οι υγιοί φίλαθλοι να συνεχίσεις να κάνεις αυτό που κάνεις και να πιέζεις όπως και όσο μπορείς τους αρμόδιους, μήπως και δούμε καμία άσπρη ημέρα !!!!
Δημοσίευση σχολίου