Τρίτη, 17 Νοεμβρίου 2015

Η τρομοκρατία είναι καταδικαστέα 100%

Ήθελα να σου γράψω και εγώ την γνώμη σαν όλο τον κόσμο... γι'αυτά που συμβαίνουν στην Γαλλία, αλλά δεν ξέρω πως να το κάνω.... για να μην παρεξηγηθείς, γιατί ξέρω ότι είσαι ευέξαπτος !
Τι να πούμε !

Η τρομοκρατία είναι καταδικαστέα 100%, σε όποια μορφή και να γίνεται.
Υπάρχουν άλλοι τρόποι να πεις αυτά που θέλεις.

Δεν πρέπει όμως να απομονώνουμε και να προβάλουμε την τρομοκρατία που γίνεται εδώ δίπλα μας, αφήνοντας τελείως στην άκρη και ξεχνώντας παρόμοιες περιπτώσεις που γίνονται λίίίίγο πιο μακριά, εδώ ίσως και περισσότερα χρόνια με περισσότερα θύματα.

Για να σου θυμίσω και για να δανειστούμε απο την μοναδική wikipedia, η τρομοκρατία αποτελεί τη «συστηματική» χρήση, ή την απειλή χρήσης, βίας που συμβαίνει πάντα ως αντίδραση, ή άσκηση πίεσης, από οργανωμένες ομάδες με πολιτικά, θρησκευτικά ή άλλα ιδεολογικά κίνητρα (ως υπόβαθρο/βάση) αλλά ακόμη και από ολόκληρους κρατικούς μηχανισμούς, εναντίον ατόμων, ομάδων ή περιουσιών, με απώτερο στόχο τις κυβερνήσεις από τις οποίες προσδοκούν κάποια αντίστοιχα (των κινήτρων) οφέλη/κέρδη. Η κάθε πράξη επ' αυτού χαρακτηρίζεται τρομοκρατική πράξη και οι επιχειρούντες αυτήν τρομοκράτες.
Δημοσίευση σχολίου