Παρασκευή, 15 Ιουλίου 2016

Το 10 το καλό (part 4)

Μετά απο δύο περίπου εβδομάδες με το 10ρι παρέα, έχουμε κάποια νέα να σου πούμε.

Λοιπόν όπως προείπαμε, η συσκευή είναι άπαιχτη όπως και το κουτάκι, αλλά και αυτά που έχει μέσα. Τα υλικά που έχει χρησιμοποιήσει για άλλη μια φορά η htc, είναι απο τα καλύτερα.
Στο χέρι κάνει τέλεια "εφαρμογή". Και ιδρωμένος να είσαι, κάθετε τέλεια και δεν γλιστράει.

Η φωτεινότητα είναι πολύ καλή, αλλά δυστυχώς δεν πιάνει την φωτεινότητα της οθόνης του 6ριου.
Η ταχύτητα είναι άπαιχτη η οποία σε συνδυασμό με την ram, το κάνουν να τρέχει φοβερά.
Η φωτογραφική μηχανή είναι πολύ μπροστά σε σχέση πάντα με του 6ριου. Έχει πολλές παραμέτρους, αλλά μέχρι τώρα χρησιμοποιούμε μόνο τις default-αυτόματη. Η μπροστινή είναι πολύ τέλεια για τον λόγο που υπάρχει ;-)
Η μπαταρία, κάνοντας περίπου τα ίδια πράγματα (και ίσως παραπάνω σε καθημερινή βάση) κρατάει μέχρι το βράδυ 23:00-24:00 (απο της 07:30) και μερικές φορές έχει μείνει και 10-20%. Σκυλί χωρίς να έχει στρώσει ακόμα. Εννοείται ότι είναι συνέχεια ανοιχτά 4g & wifi, με την φωτεινότητα στο φουλ και καθ όλη την διάρκεια της ημέρας, με sms, τηλέφωνα, εμαιλ, chat με viber-whatsApp.
Για την μουσική χωρίς να ήμαστε ειδικοί, παίζοντας mp4, mp3, wav, youtube ακούγονται τέλεια.
Η έκδοση είναι 6.0.1 και το λογισμικό 1.80.401.3 μετά απο κάποια update.

Υπάρχουν κανα δυο προβλήματα όπως στα sms με τα κεφαλαία και μικρά. Δυστυχώς ενω σε όλα τα άλλα app (viber, email, wahtsapp, fcb, etc) υπάρχουν κεφαλαία και μικρά Ελληνικά γράμματα, στο default sms app δεν αλλάζει. Καμιά ιδέα ?
Επίσης έχεις κάποιο καλό ημερολόγιο να προτείνεις ?
Κάπoιο app σαν το health-υγεία του 6ριου, που να έχει την δυνατότητα να μετράει χωρίς να το ανοίγεις/κλείνεις τα βήματα, αποστάσεις, ορόφους κλπ σε καθημερινή βάση ???

Αυτά τα ολίγα για τώρα.
Τα λέμε απο εβδομάδα.
Καλό ΠΣΚ amigos !
Φιλούμπες !
Δημοσίευση σχολίου